MasterCard cora
Cardul de cumparaturi MasterCard cora!

• Este destinat cumparaturilor tale zilnice

• Cardul poate fi folosit oricand, in orice magazin, insa cumparaturile

facute in hipermarketurile cora la terminalele UniCredit Tiriac Bank

iti aduc cele mai multe beneficii, chiar si o dobanda preferentiala

• Iti poti esalona cumparaturile in rate, fara dobanda.

• In parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank

Descarca tipizat adeverinta de venit

Concurs MasterCard

De la cumparaturi, la un city break De Nepretuit™ la Paris, doar cu cardurile MasterCard si Maestro! Fiecare plata cu cardul iti poate aduce unul din cele 10 city breakuri la Paris! Plateste contactless și iti dublezi sansele!

Perioada campaniei: 15 Noiembrie – 31 Decembrie 2014

Regulamentul campaniei

Optiunea de plata:

Iti poti alege optiunea de plata, direct la casele speciale de marcat, semnalizate in hipermarketul tau cora, la terminalele UniCredit Tiriac Bank;

• Cu dobanda 0 daca platesti integral la urmatoarea scadenta;

• In rate fara dobanda in perioada promotionala pentru produsele semnalizate;

• Cu dobanda preferentiala daca platesti suma minima la scadenta. In plus, iti dublezi

si HiperPunctele primite pentru suma respectiva.

Esti privilegiat: ai o casa de marcat numai pentru tine, iar de fiecare data cand

platesti cu noul card MasterCard cora, poti veni la casa special dedicata;

Poti folosi cardul atat in tara, cat si in strainatate, online, pentru comenzi

telefonice sau postale si pentru retrageri de numerar;

Beneficiezi de reduceri in programul www.programreduceri.ro.

Ce beneficii iti aduce noul card?

Imagineaza-ti ca acest card MasterCard cora este un pestisor de aur, care iti implineste mai mult de trei dorinte. Astfel, noul card iti ofera 10% reducere prin Tichet cora, la fiecare plata cu noul card MasterCard cora, pentru aceste produse.

Ce documente iti trebuie?

• Actul de identitate

• Adeverinta de venit

Exemplu informativ pentru noul MasterCard cora:

Pentru un Card de Credit MasterCard Cora cu limita 5.367 RON, perioada de creditare de 3 ani (36 luni) avand o dobanda variabila de 20,82% ( formata din ROBOR la 6 luni revizuibila de doua ori pe an, la 30.06. si 31.12 si marja de 16% ) si suma lunara de plata este de 5% din soldul lunar si 100% dobanzi si comisioane, valoarea totala platibila 7.138,67 RON DAE va fi de 24,81 %.

DAE este calculat conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala si comisionul anual de administrare card de 50 RON si taxa de emitere de 35 RON. Valoarea liniei de credit se utilizeaza integral la data acordarii la terminalele UCT din CORA si nu se efectueaza nici o tragere pe parcursul celor 36 luni de rambursare.

Exemplul prezentat este cu titlu informativ, acesta nefiind aplicabil in cazul in care se efectueaza noi trageri din contul de card pe parcursul celor 36 luni, in limita liniei de credit aprobata de banca si a rambursarilor lunare.

Cardul tau de cumparaturi zilnice!

Este vorba despre cardul MasterCard cora emis de catre UniCredit Tiriac Bank S.A.

Principalele avantaje:

Bineînţeles, am avut grijă ca toate aceste avantaje să se cumuleze cu cele pe care le primiţi deja pentru că sunteţi clientul nostru fidel.

În plus, acest card vă poate aduce beneficii suplimentare, pentru că:

- puteţi efectua plăţi şi la alţi comercianţi

- puteţi efectua retrageri de numerar

- beneficiaţi de un plus de siguranţă pentru dumneavoastră şi familie, prin asigurarea de viaţă şi şomaj ataşată cardului

- puteţi plăti facturi de utilităţi direct de la bancomatele UniCredit Tiriac Bank

- participaţi la Programul Discountry (www.discountry.ro) pentru a beneficia de reduceri de până la 25% din valoarea cumpărăturilor făcute la peste 200 de comercianţi parteneri ai UniCredit iriac Bank.

Puteţi beneficia de multiple avantaje! Este foarte simplu! Veniţi la Punctul de Beneficii cora şi solicitaţi cardul de credit MasterCard cora emis de către UniCredit Tiriac Bank S.A. pentru cumpărături zilnice.

Aveţi nevoie doar de: actul de identitate, dacă sunteţi angajat - adeverinţa de venit în formatul băncii al cărei model îl găsiţi aici, dacă sunteţi pensionar - talonul de pensie şi decizia de pensionare. Documentele trebuie să fie prezentate în original.

Vă urăm bun-venit în lumea clienţilor privilegiaţi ai hipermarketului cora

Concurs MasterCard

De la cumparaturi, la un city break De Nepretuit™ la Paris, doar cu cardurile MasterCard si Maestro! Fiecare plata cu cardul iti poate aduce unul din cele 10 city breakuri la Paris! Plateste contactless si iti dublezi sansele!

Perioada campaniei: 15 Noiembrie – 31 Decembrie 2014

Exemplu de calcul:

Pentru un Card de Credit MasterCard Cora emis de catre UniCredit Tiriac Bank SA cu limita 5.367 RON, perioada de creditare de 3 ani (36 luni) avand o dobanda variabila de 20,82% (formata din ROBOR la 6 luni revizuibila de doua ori pe an, la 30.06. si 31.12 si marja de 16% ) si suma lunara de plata este de 5% din soldul lunar si 100% dobanzi si comisioane, valoarea totala platibila 7040,19 RON DAE va fi de 23,43 %.DAE este calculat conform prevederilor legale in vigoare si cuprinde dobanda anuala si comisionul anual de administrare card de 50 RON si taxa de emitere de 0 RON. Valoarea liniei de credit se utilizeaza integral la data acordarii la POS UCT in CORA si nu se efectueaza nicio tragere pe parcursul celor 36 luni de rambursare. Exemplul prezentat este cu titlu informativ, acesta nefiind aplicabil in cazul in care se efectueaza noi trageri din contul de card pe parcursul celor 36 luni, in limita liniei de credit aprobata de banca si a rambursarilor lunare.