Se Incarca...
SKU
2582549
ACE spray universal 650 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

ACE spray universal 650 ml

Un spray unic pentru bucatarie, baie si rufe. Datorita formulei sale speciale, in bucatarie degreseaza petele cele mai incrustate.
17,90Lei
27,54Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In baie igienizeaza si are o actiune eficace impotriva calcarului si scoate petele cel mai greu de eliminat de pe rufele colorate sau delicate. Eficienta de curatare a surfactantiolor (degresant). Igiena profunda cu ajutorul apei oxigenate, fara clor. Spuma activa. Miros placut. Indeparteaza petele de pe rufele colorate si delicate. Elimina calcarul. Mod de utilizare: Suprafete mici: Pentru a curata suprafetele e de ajuns sa pulverizezi ACE Spray Universal si sa clatesti cu o carpa sau cu un burete. Pentru murdaria persistenta, lasa produsul sa actioneze pentru cateva secunde apoi clateste. De acum e si mai usor sa cureti toate suprafetele din casa. Evita folosirea pe suprafete in arama, alama, fonta si lemn netratat. Pe suprafetele in marmura se recomanda utilizarea produsului diluat. Pre-tratare: Pentru pre-tratarea rufelor colorate si delicate, aplica direct ACE Spray Universal pe pata, acoperind-o in intregime, lasa-l sa actioneze 5 minute si, in sfarsit, continua spalarea ca de obicei. Descopera cat e de usor sa scoti petele de pe rufe. Pentru a avea rezultate mai bune, trateaza pata cat mai repede, pe ambele parti. Se poate utiliza pe: Toate rufele, chiar si lana, matase si tesaturile colorate. Toate suprafetele, chiar si pentru cele delicate (aluminiu, suprafete lacuite). Triggerul impreuna cu formula speciala, produce o spuma cu distributie concentrata si cu o precizie sporita.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare