Se Incarca...
SKU
2594890
Addison Cooke si mormantul lui GenghisHan este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Addison Cooke si mormantul lui GenghisHan

In aceasta noua aventura super haioasa, Addison Cooke si prietenii lui reusesc sa scape de gangster si de capcane in cursa lor dupa legendara comoara pierduta a lui Genghis-han.
39,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nimic mai potrivit pentru fanii lui Indiana Jones sau ai seriei Vanatorii de comori, de James Patterson, aparuta de asemenea la Editura Corint Junior. Atunci cand matusa si unchiul lui Addison ajung sa fie implicati, impotriva vointei lor, intr-un plan banditesc de a invada mormantul celebrului conducator mongol Genghis-han, baiatul si prietenii lui se trezesc inca o data in mijlocul unui jaf international de multe mii de dolari. Inarmati doar cu istetime si sete de aventura, ei calatoresc de-a lungul Asiei in incercarea de a salva familia lui Addison si de a nu lasa comoara sa cada in mainile cui nu trebuie.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare