Se Incarca...
SKU
2547852
Agramatisme in limbajul cotidian Cum vorbim si scriem corect - Ilie Stefan Radulescu este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Agramatisme in limbajul cotidian Cum vorbim si scriem corect - Ilie Stefan Radulescu

Lucrarea, oglinda critica, obiectiva a limbajului actual, comenteaza cele mai flagrante greseli de gramatica si ortografie, oferind, totodata, solutii corecte de exprimare.
29,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Structurat in 12 capitole, volumul prezinta un numar mare si divers de abateri de la normele limbii literare, abateri care, prin amploarea si gravitatea lor, reflecta, din pacate, procesul continuu de degradare a limbii scrise si vorbite, cauzata, in principal, de ignoranta sau neglijenta, un vocabular sarac si stereotip, bazat pe mimetism, o preluare necritica de tipare sintactice straine, inovatii lexicale neatestate, accentuari aberante. Produs publicat in 2015 de Corint; Data aparitiei: Ianuarie 2015; Tip coperta: Brosata; Numar pagini: 250.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare