Se Incarca...
SKU
2689563
Aivia Parizer vegan 300 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Aivia Parizer vegan 300 g

Un produs cu ingrediente exclusiv vegane, de cea mai buna calitate. Acesta este produsul vegan care nu ar trebui sa lipseasca niciodata din frigider.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
18,59Lei
61,97Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Il poti savura intr-o gama larga de combinatii, fara riscul de a te plictisi de gustul lui special dat de condimentele folosite: piper si nucsoara. Produsul se consuma ca atare, nu necesita fierbere, prajire sau alte tratamente termice. Optional poate fi folosit ca ingredient in diverse retete culinare, fiert sau prajit. Membrana necomestibila. Conditii de pastrare: intre 2-8 grade Celsius.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, izolat proteic de SOIA, ulei vegetal de floarea soarelui, amidon din cartofi, sare, extracte vegetale, condimente: piper, nucsoara.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ98 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal413 kcal
Grasimi, Lipide3.2 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati0.6 g
Glucide, Carbohidrati0.8 g
Glucide, din care zaharuri0.5 g
Proteine16 g
Sare1.98 g
Fibre1.1 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare