Se Incarca...
SKU
2639785
Animale Colorez decupez si lipesc este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Animale Colorez decupez si lipesc

Colorez, decupez si lipesc. Animale este o carte de activitati care are drept scop imbunatatirea motricitatii fine a copilului, pe care il stimuleaza sa creeze colaje.
12,87Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fiecare pagina va fi detasata, piesele trebuie decupate, colorate si apoi lipite, conform indicatiilor, pentru a crea colaje cu animale. Cu ajutorul cartii, copilul va invata sa coloreze, imbunatatindu-si in acelasi timp indemanarea. Copilul poate folosi cartea de unul singur, stimulandu-si astfel curiozitatea sau poate fi ajutat de unul dintre parinti, colorand impreuna. Astfel, coloratul, decupatul si lipitul vor deveni mult mai distractive. Colectia Colorez, decupez si lipesc. este creata cu scopul de a imbunatati motricitatea fina a copilului si de a-l ajuta sa creeze singur colaje.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare