Se Incarca...
SKU
2447826
Aqua Carpatica Apa minerala minerala carbogazoasa 0.33 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Aqua Carpatica Apa minerala minerala carbogazoasa 0.33 l

O defineste ca fiind o apa minerala naturala, natural carbogazoasa, hidrogencarbonatata, calcica, magneziana, puternic mineralizata.
4,19Lei 2,00Lei
6,06Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Corespunzatoare unui regim sarac in sodiu, lipsita de indicatori fizico-chimic si microbiologici de impuritate (compusi cu azot si populatii microbiologice). Intr-un cuvant, este o apa pura. Caracterul carbogazos distinct este dat de concentratiile exclusiv naturale de dioxid de carbon (din propriul izvor) aflate in raporturi perfect echilibrate cu sarurile dizolvate. Manifestarea si intretinerea continua a unui proces amplu de efervescenta este expresia directa a acestui caracter carbogazos natural, transmis integral imbuteliata. Continutul de dioxid de carbon exclusiv natural elimina probabilitatea gustului strain, neplacut, aspru, astringent. Intre 5 si 25 grade Celsius, in spatii curate, ferite de inghet si de actiunea directa a razelor solare. Aqua Carpatica Apa minerala minerala carbogazoasa 0.33 l
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare