Se Incarca...
SKU
2304458
Barni Prajitura lapte 150g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Barni Prajitura lapte 150g

Mai multa incredere, mai multe descoperiri. Pregatita din ingrediente simple, precum lapte, oua si faina, prajitura Barni cu crema de lapte nu contine coloranti si conservanti.
9,99Lei
66,60Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteFaina de grau 22.9%, zahar, sirop de glucoza-fructoza, ou, ulei de rapita, lapte praf degresat (3.7%) si integral (2.6%)*, stabilizator (gliceride de palmier, dextroza, cacao cu continut redus de grasime 1.8%, agenti de afanare (difosfat disodic, carbonat acid de sodiu), sare, emulsificatori (esteri lactici ai mono si digliceridelor cu acizi esteri poliglicerici ai acizilor grasi), concentrat de minerale din lapte, arome, agent de ingrosare (guma guar), regulator de aciditate (acid citric). Nu contine coloranti si conservanti. *-echivalent lapte 60%.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs Kcal380Kcal
Grasimi, Lipide14.5g
Glucide, Carbohidrati58g
Proteine6g
Sare0.38g
Fibre1.6g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare