Se Incarca...
SKU
2655218
Belvita SB Biscuiti zmeura si chia 270g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Belvita SB Biscuiti zmeura si chia 270g

Biscuiti zmeura si chia.
9,59Lei
35,52Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteCereale 62.5% (faina de grau 36.5%, cereale integrale 26%: fulgi de grau 9.6%, fulgi de ovaz 5.9%, faina integrala de secara 1%, faina integrala de grau spelt 1%, faina integrala de orz 1%), zahar, ulei de rapita, seminte de chia 4%, sirop de fructoza-glucoza, agent de umezire (glicerol), sirop de glucoza, calciu, carbonat de magneziu, fier elementar), piure concentrat de zmeura 0.9%, piure concentrat de mere 0.8%, fibre din grau, agenti de afanare (carbonati de amoniu, difosfati, carbonati de sodiu), emulsifianti (lecitine din soia, E472e), grasime de palmier, arome, sare, lapte praf degresat, agent gelatinizant (pectine), suc concentrat de soc, corector de aciditate (acid citric). Poate contine ou, fructe cu coaja lemnoasa.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1854 kJ
Valoare energetica pe 100g produs Kcal441 kcal
Grasimi, Lipide14 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati1.6 g
Glucide, Carbohidrati67 g
Glucide, din care zaharuri23 g
Proteine8.2 g
Sare0.41 g
Fibre7.1 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare