Se Incarca...
SKU
2596838
Bic Marking Marker permanent 2300 ECOlutions varf tesit mediu negru 12 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bic Marking Marker permanent 2300 ECOlutions varf tesit mediu negru 12 bucati

Cerneala permanenta pe baza de alcool, miros neutru, uscare rapida. Varf din acril, foarte rezistent si fix-nu se indoaie si nu se retrage sub presiune.
68,29Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Marker-ul permanent BIC Marking 2300 ECOlutions, proiectat ecologic, din acest ambalaj unic este realizat cu 51% materiale reciclate (fara a include sistemul de cerneala). Un marker permanent clasic pe negru, cu cerneala cu uscare rapida, conceput sa scrie pe aproape orice suprafata de la carton si plastic la metal si CD-uri. Rezista timp de o luna cu capacul nepus. Alegeti orice grosime intre 3,7 mm si 5,5 mm cu varful tesit extrem de durabil.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare