Se Incarca...
SKU
2512575
Borcan sticla cu capac metalic 370 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Borcan sticla cu capac metalic 370 ml

Borcanul de 370 ml este fabricat din sticla groasa pentu a rezista la fierbere si sterilizare si este usor de intretinut, astfel ca va puteti bucura de acest borcan pentru o lunga perioada.
4,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Borcanul poate fi utilizat casnic pentru muraturi si conserve, dar se recomanda si pentru industria alimentara. Acesta este foarte util pentru conservarea castravetilor, gogosari, fasole pastai, ardeilor sau a altor alimente din gospodaria dumneavoastra. Se mai poate folosi pentru untura, rosii marinate sau sucuri de rosii, gemuri, compoturi, miere si multe altele.Este ideal pentru diferite aranjamente. Sticla transparenta din care este confectionat borcanul faciliteaza identificarea produselor necesare, fara o etichetare obligatorie, astfel incat poti sa gasesti rapid ceea ce cauti. A se spala inainte de prima utilizare. Se poate curata cu apa calduta si detergent lichid.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare