Se Incarca...
SKU
2532720
Bormioli Fido capac sticla transparenta cu capac ermetic 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Bormioli Fido capac sticla transparenta cu capac ermetic 0.75 l

Borcanul realizat din sticla transparenta, prevazut cu capac ermetic, este o solutie practica si estetica pentru organizarea din bucatarie sau chiar pentru amenjarea unui bufet la micul dejun.
16,39Lei 12,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Borcanul este prevazut cu o garnitura de cauciuc si sistem de inchidere metalic care asigura inchiderea ermetica, pastrand astfel gustul alimentelor, oricare ar fi acestea: nuci, seminte, condimente, muraturi, dulceturi si multe altele care dau savoare meselor pregatite. Borcanul si capacul sunt realizate din sticla transparenta, astfel incat produsul cautat poate fi usor de gasit sau de realimentat. Borcanul are o capacitate de 0.75 litri si diametrul de 10.6 cm. Atentie: Produs fragil. A se spala inainte de prima utilizare. Se poate curata cu apa calduta si detergent lichid. Produs in Italia.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare