Se Incarca...
SKU
2104476
Camino Real Tequila gold 0.7l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Camino Real Tequila gold 0.7l

Camino Real are un istoric de peste 70 de ani in productia de tequila in Mexic, regiunea Jalisco.
88,50Lei
126,43Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Culturile de agave albastre si traditia regiunii in productia de tequila sunt elemente de brand si identitate pentru producatorul mexican. Culturile de agave albastre se afla la 2000 de metri deasupra nivelului marii, de aceea brand-ul se numeste Camino (inalt), iar productia urmeaza tehnica traditionala, intalnita doar la cei mai vechi competitori din industrie. Pentru orice tequila Camino Real sunt selectate cele mai bune plante de agave, sunt rumenite in cuptoare de caramida timp de trei zile apoi sunt stoarse pentru a se obtine sucul de fermentare. Dupa fermentare are loc dubla distilare, urmata de o maturare minima de 30 de zile. A se pastra la loc uscat si racoros.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteDistilat de blue agave si alcool din trestie de zahar.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare