Se Incarca...
SKU
1791959
Caroli Salam Victoria mini 400 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Caroli Salam Victoria mini 400 g

Produs fiert si afumat. Salamul Victoria de la Caroli este cel care iti face diminetile mai frumoase. Poti pregati niste sandvisuri rapid cu acest salam incantator sau puteti savura acest salam simplu, cu putin mustar.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
16,50Lei
41,25Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperaturi intre 2-8 grade Celsius si o umiditate relativa a aerului de 75-80%. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredientePulpa de porc,apa,slanina sorici, proteina vegetala din soia,amidon din cartofi,sare,agent de intarire(lactat de sodiu),arome, stabilizatori(polifosfati de sodiu),antioxidant(izoascorbat de sodiu),zaharuri(zahar, dextroza),agent de ingrosare(caragenan),corector de aciditate(acid citric),condimente,potentiator de aroma(glutamat monosodic),conservant(nitrit de sodiu),colorant(carmin).
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare