Se Incarca...
SKU
2698747
Cartea cu tati - Robert Balan este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cartea cu tati - Robert Balan

Diada tata-copil e foarte putin sau fals reprezentata in mai toate artele. Avem pe de o parte imaginea idilica: nou-nascutul e un ingeras care aduce bucurie si fericire in familie, iar tatal descrie asta de undeva din turnul sau de fildes,
21,00Lei 11,00Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

De cealalta parte, avem tatal vazut ca o autoritate, care stabileste reguli si da pedepse, iarasi fara sa tina cont de nevoile copilului si ale partenerei. Ambele imagini nu au (sau au prea putin) de-a face cu realitatea, cu concretul, cu ceea ce se intampla in viata de zi cu zi. Acest volum este urmarea unui spectacol de teatru. In 2019 am facut Cocotat pe schele, un spectacol despre rolul tatalui in societatea contemporana. Cu spectacolul (si textele din acest volum) am vrut sa prind si partile alea frumoase, dar si chestiunile banale sau chiar neplacute din viata de familie. Produs publicat de Trei in 2021. Tip coperta: necartonata. Format: 200 x 130. Numar pagini: 176. ISBN: 978-606-400-970-8.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare