Se Incarca...
SKU
2689523
Casa de la malul marii - Santa Montefiore este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Casa de la malul marii - Santa Montefiore

La doar zece ani, Floriana a trecut deja prin grele incercari. Parasita de mama si obligata sa locuiasca in conditii precare in Toscana, fetita isi gaseste refugiu in lumea viselor.
49,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fascinata de domeniul La Magdalena, obisnuieste sa stea pe zidul proprietatii si sa-si imagineze cum ar fi sa locuiasca in somptuoasa vila a puternicului industrias Beppe Bonfanti. Intr-o zi, Dante, fiul cel mare al acestuia, o invita inauntru si intre cei doi se infiripa o stransa prietenie care, peste ani, se va transforma intr-o poveste de dragoste, dar prejudecatile celor din jur si lipsa de scrupule a lui Beppe le pun in pericol relatia. Zeci de ani mai tarziu, la mii de kilometri distanta, un superb hotel rustic din regiunea de coasta a Marii Britanii are probleme financiare. Inglodata in datorii, proprietara cauta cu disperare noi cai de a-si atrage clientii. Pentru asta il angajeaza ca artist al casei, care sa-i initieze pe oaspeti in tainele picturii, pe fermecatorul argentinian Rafa, un barbat frumos si talentat. Insa pictorul nu este ceea ce pare, caci Rafa isi are propriile planuri, iar aparitia in casa Marinei nu e deloc intamplatoare. Doua povesti separate de decenii isi gasesc astfel un deznodamant surprinzator. Produs publicat de Litera in 2021. Tip coperta: necartonata. Format: 200 x 140. Numar pagini: 496. ISBN: 978-606-336-892-9.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare