Se Incarca...
SKU
2370674
Castrol magnatec diesel ulei motor b4 5W 40 DPF 1l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Castrol magnatec diesel ulei motor b4 5W 40 DPF 1l

Produsul este potrivit pentru motoarele diesel unde producatorul recomanda un ulei cu specificatia ACEA C3, API SN CF sau specificatia 5W-40. Protejeaza motorul din momentul in care este pornit, reducand substantial uzura acestuia.
71,89Lei
71,89Lei / l

Petul produsului include costul de 0,31Lei, aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Produsul este mai mult decat un simplu ulei, este inginerie lichida. Pana la 75% din uzura motorului are loc in timpul incalzirii motorului. Ofera o performanta excelenta nivelului de funingine, minimizand astfel ingrosarea uleiului. A nu se lasa Ia indernana copiilor. Toxic pentru organul tinta (expunere repetata). Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Nu inspirati vaporii. Valabilitate 5 ani de la data fabricatiei.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare