Se Incarca...
SKU
2642747
Ce se intampla cand mananc - Ruth Owen este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Ce se intampla cand mananc - Ruth Owen

Mancam fructe, legume si multe alte alimente. Apoi, mancarea ne da energie. De la mestecare pana la digerare, stomacul, intestinele si multe alte parti ale corpului nostru lucreaza pentru a transforma alimentele in combustibil pentru corp.
10,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

In Ce se intampla cand mananc? partile corpului si procesele implicate in hranire si digestie sunt explorate in actiunile si experientele de zi cu zi ale copilului. Descoperiri fascinante sunt tesute in explicatii simple, atractiv formulate, care ofera o cunoastere bine structurata intr-un mod adaptat cititorilor de varsta prescolara si scolara (4-10 ani). Produs publicat in 2019 de Cartex. Tip coperta: brosata. Format: 210 x 297. Numar pagini: 24. ISBN: 978-606-753-118-3.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare