Se Incarca...
SKU
2672633
Chateau Vartely Individo Cabernet Sauvignon Merlot vin roze sec 12.5% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Chateau Vartely Individo Cabernet Sauvignon Merlot vin roze sec 12.5% alcool 0.75 l

Un vin proaspat si placut de culoare roz-pal, in care aroma proaspata a Cabernetului se combina perfect cu aroma de mure a Merlotului.
45,90Lei
61,20Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Arome vibrante de fructe rosii, completate cu nuan?e florale.Acest sortiment etaleaza un caracter proaspat si elegant, tocmai bun de savurat vara.Temperatura optima de consum: 8-12 grade Celsius.Vinul poate fi asociat cu paste si fructe de mare sau cu o selectie de cascavaluri fine.A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.Produs in Republica Moldova.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteDioxid de sulf.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare