Se Incarca...
SKU
2700649
Clean at Home All Purpose Floral Freshness solutie pentru curatarea podelelor 1 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Clean at Home All Purpose Floral Freshness solutie pentru curatarea podelelor 1 l

Produs de curatat multifunctional cu aroma florala, ideal pentru toate suprafetele lavabile.
4,49Lei
4,49Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nu se utilizeaza pe suprafete non-lavabile, precum netratate sau ceara si aluminiu. Suprafetele care intra in contact cu produsele alimentare trebuie clatite bine cu apa limpede. Atentie: A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de inghitire, sunati imediat la medic. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Instructiuni de folosire: Adaugati 2 capace de produs in 5 litri de apa. Pentru suprafete mai greu de curatat si pete dificile folositi produsul ca atare nediluat, turnand pe un burete. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
<5 % agenti tensioactivi, anionic, neionici, benzisothiazolinone, sodium pyrithione, parfum.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok