Se Incarca...
SKU
2732052
Colgate 2x Periuta de dinti peri moi si varfuri subtiri Slim Soft Avanced Design Edition este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Colgate 2x Periuta de dinti peri moi si varfuri subtiri Slim Soft Avanced Design Edition

Periuta de dinti cu peri moi este prevazuta cu un dispozitiv de curatare a limbii si interiorului obrajilor pentru o curatare mai sanatoasa a intregii guri.
32,50Lei 29,56Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Beneficii produs: Obtine o o curatare mai sanatoasa a intregii guri atunci cand te speli pe dinti cu periuta de dinti Colgate Slim Soft Advanced Design Edition si ofera o nota de culoare baii datorita designului cool al manerului periutei. Aceasta periuta de dinti cu peri moi reduce cu pana la 151% mai multe bacterii. Este fabricata cu peri cu varf subtire pentru curatare interdentara si de-a lungul liniei gingivale, si cu element de lustruire pentru a indeparta mai multa placa bacteriana si pete. Periuta de dinti cu peri moi dispune si de un dispozitiv de curatare a limbii si interiorului obrajilor. in comparatie cu simplul periaj al dintilor folosind o periuta de dinti cu peri de aceeasi lungime. bacterii care provoaca respiratie urat mirositoare in comparatie cu simplul periaj al dintilor folosind o periuta de dinti cu peri de aceeasi lungime. fat de utilizare: Medicii stomatologi recomanda inlocuirea periutei de dinti la un interval de 3 luni.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare