Se Incarca...
SKU
2430592
Cora rezerva pamatuf 5 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cora rezerva pamatuf 5 bucati

Pamatuf pentru stergerea prafului. Acesta retine praful si dispune de un maner pliabil. Contine 5 rezerve.Textura speciala a fibrelor acestui pamatuf ii permit sa retina praful din cele mai mici spatii ale casei.
13,59Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Practic, manerul pliabil permite repunerea in cutie dupa utilizare. Pamatuful se poate utiliza de mai multe ori. A nu se lasa la indemana copiilor si a animalelor domestice, pentru a preveni ingestia accidentala. Nu aruncati in toaleta. Nu utilizati decat pentru a sterge praful, conform instructiunilor de utilizare. Utilizati pe suprafete uscate si fara produse de intretinere. Nu utilizati pe suprafete umede sau calde, nu se preteaza pentru covor sau mochete. Nu se spala. Instructiuni de utilizare: Desfaceti manerul pamatufului. Inserati manerul in spatiile rezervei de pamatuf. Trageti si fixati pamatuful. Curatati fibrele pamatufului prin scuturare. Aruncati rezerva pamatufului la cosul de gunoi atunci cand este plina de praf. Inlocuiti-o cu alta rezerva. Pliati manerul pentru a facilita depozitarea pamatufului dumneavoastra.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare