vegetables

Comenzi online

Fii intelegator cu noi! Si noi trecem prin aceeasi situatie ca tine!

  
 
 
 
 
 
 
 
Intervale disponibile pentru livrare sau ridicare din spatiile drive
Dat fiind ca trecem prin zile determinate de o situatie exceptionala, serviciul de livrare la domiciliu sau ridicare din spatiile drive sunt suprasolicitate. Te asiguram ca facem toate eforturile si ne straduim sa acoperim cat mai multe solicitari, insa, in aceasta perioada, este posibil sa nu reusim in fiecare dintre cazuri. Apelam la solidaritatea si intelegerea tuturor clientilor nostri! Iti recomandam sa urmaresti in zilele urmatoare disponibilitatea intervalelor de livrare.
 
Stocuri produse
Ca urmare a cresterii intense a numarului de clienti in aceasta perioada, cererea pentru anumite produse este foarte mare si, din acest motiv, unul sau chiar mai multe produse pot deveni indisponibile temporar. Este doar o situatie temporara, facem eforturi pentru a evita pe cat posibil aceasta situatie.
 
Intarzieri livrare comenzi
Depunem toate eforturile necesare pentru onorarea comenzilor, insa conjunctura data de criza actuala face ca acest lucru sa duca la intarzierea sau chiar imposibilitatea livrarilor si, in ultima instanta, anularea acestora. In cazul in care comanda ta va fi anulata, vei primi din partea noastra aceasta informare pe email. Daca nu ai primit aceasta informare, inseamna ca depunem toate eforturile sa onoram comanda ta. In cazul in care consideri ca timpul tau de asteptare a fost depasit cu mult, te rugam sa soliciti anularea la adresa de email comenzionline@cora.ro, specificand numarul si data comenzii. Apelam asadar la intelegerea ta si te asiguram ca toate comenzile nelivrate vor fi solutionate prin restituirea integrala a sumei platite si speram ca vom depasi impreuna cat mai repede și cat mai bine aceasta situatie nedorita.
 
Puncte ridicare din spatiul Drive
In cazul in care nu mai gasesti intervale disponibile pentru livrare la domiciliu sau doresti sa eviti magazinele fizice in aceasta perioada, poti comanda online cu ridicare din spatiile drive:
 
• Bucuresti (cora Sun Plaza, cora Alexandriei, cora Pantelimon, cora Lujerului)
• Bacau
• Constanta Bratianu
 
Platesti in siguranta, te protejezi atat pe tine, cat si pe cei din jurul tau
Iti sugeram ca in aceasta perioada dificila pentru noi toti, sa alegi varianta “plata cu cardul”. Astfel, vei evita contactul indelungat cu persoana care iti va livra comanda. Iar daca esti in situatia “autoizolare la domiciliu”, te sunam inainte de a-ti livra comanda si iti putem lasa pachetele cu produsele comandate in fata usii tale. 
 
Informatii comanda
Pentru a afla mai multe detalii despre comanda da, te rugam sa ne contactezi la 0374 400 100 sau prin e-mail la adresa comenzionline@cora.ro. Vom incerca sa iti raspundem in cel mai scurt timp si cu siguranta vom gasi o solutie impreuna.
 
Iti multumim pentru intelegere!
 
 
 
                          

Afla mai multe informatii in Comunicatul de presa