Se Incarca...
SKU
2299871
Craita Transilvaniei vin rosu demisec 11.5% alcool 0.75 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Craita Transilvaniei vin rosu demisec 11.5% alcool 0.75 l

Vin rosu demisec, 11,5% vol. alc.
11,69Lei
15,59Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Vin cu indicatie geografica - Dealurile Transilvaniei. Plaiurile transilvane sunt parca vrajite de o Zana mandra si nazdravana care le daruieste struguri de pret. Destoinici, podgorenii ii aduna bob cu bob, imbina mestesugit soiurile si se ingrijesc sa faca un vin care stie sa descreteasca fruntile si sa bucure toata suflarea. Un vin care ii insoteste de ani si ani, pe care, de drag, l-au botezat Craita Transilvaniei. Temperatura optima de servire 12-18 grade Celsius.
Specificatie
IngredienteContine sulfiti.
Informatii suplimentareInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok