Se Incarca...
SKU
2682221
Cum am ajuns aici - Philip Bunting este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Cum am ajuns aici - Philip Bunting

A fost odata ca niciodata, cand universul incapea intr-un spatiu mai mic decat o portocala. Cum am ajuns aici? vor intreba intr-o buna zi cei mici, iar cei mari vor fi destul de incurcati, pentru ca nu e usor de explicat.
29,28Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Philip Bunting a gasit un mijloc simplu, frumos si inteligent de a spune pe intelesul copiilor povestea aparitiei vietii pe Pamant. De la primele particule de praf din vremea Big Bangului, la crearea stelelor si a planetelor, la viata acvatica, la migratiile populatiilor din Africa, pana la aparitia lui Homo sapiens, toate sunt descrise cu inteligenta si umor. Produs publicat de Grupul Editorial Art in 2020. Tip coperta: cartonata. Format: 260 x 250. Numar pagini: 50. ISBN: 978-606-788-763-1.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare