Se Incarca...
SKU
2310787
Delikat bors magic 1+1-50% 2x20 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Delikat bors magic 1+1-50% 2x20 g

Cea mai buna ciorba e cea pregatita acasa, cu Delikat Bors Original, ingredientul magic, nelipsit din bucatarie. N-a fost niciodata mai usor sa asezonezi ciorbele tale preferate.
5,17Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Gustul de acasa, in fiecare ciorba. Acasa e mai bine ca nicaieri, pentru ca aici esti inconjurat de tot ce iubesti. Nimic nu se compara cu sentimentul ca esti asteptat cu bratele deschise si cu masa pusa. Oricat de grea ti-ar fi ziua, totul se schimba cand simti mirosul bunatatilor din bucatarie, pregatite cu drag pentru tine. Delikat e gustul bucuriei de a fi impreuna. Si noi pregatim Delikat Bors Original cu grija si pricepere, pentru ca ciorbele tale sa fie pe gustul tuturor celor de acasa. Folosim doar ingrediente de calitate ca sa obtinem acel gust revigorant, acrisor si bogat pe care il iubesti. Delikat Bors Original pe baza de tarate de grau, faina de porumb, leustean radacina si seminte de telina te ajuta sa prepari ciorbe consistente, gustoase, condimentate exact asa cum trebuie. Ciorba buna are nevoie de un bors de calitate. Asa ca selectam cu grija cele mai bune ingrediente, le mixam in proportii ideale si le deshidratam, ca sa-ti fie usor sa pui Delikat Bors Original in orice tip de ciorba. Forma sa pudra este foarte versatila si simplu de folosit, mereu la indemana. Savoarea acrisoara in orice reteta de ciorba. O ciorba buna te face sa uiti de oboseala si sa te bucuri de linistea de acasa. Fie ca gatesti bors de peste, bors de sfecla, ciorba cu legume de sezon, bors de cartofi, de gaina, de miel sau de perisoare, adauga Delikat Bors Original si bucura-i pe toti ai tai. Cheama-i pe toti la masa, ciorba e gata. Pliculetul Delikat Bors Original de 20 g contine cantitatea ideala pentru 7 litri de ciorba. A se pastra la loc uscat. A se feri de caldura.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteAcidifianti (acid citric, acid lactic), amidon de porumb, regulator de aciditate (lactat de calciu), sare, seminte de TELINA, radacina de leustean (1,8%), tarate de GRAU (1,1%), grasime vegetala de palmier, frunze de leustean (0,3%), faina de porumb (0,1%), aroma naturala de leustean. Poate contine: LAPTE, OU, MUSTAR, SOIA.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ1282 kj
Grasimi, Lipide2 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati0.6 g
Glucide, Carbohidrati35 g
Glucide, din care zaharuri< 0.5 g
Proteine1.1 g
Sare8.2 g
Fibre1.8 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare