Se Incarca...
SKU
2592815
Delikat bors verdeturi 1+1-50% 2x65 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Delikat bors verdeturi 1+1-50% 2x65 g

Cand ai pofta de o ciorba, asezoneaz-o cu tot ce-i mai bun. Din cele mai bune cereale, cu verdeturi din plin, Delikat Bors Verdeturi da gustul de acasa retetelor tale preferate.
4,33Lei 4,00Lei
30,77Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Nu-i acrita la-ntamplare, ci cu multa indemanare. Acasa e mai bine ca nicaieri, pentru ca aici esti inconjurat de tot ce iubesti. Nimic nu se compara cu sentimentul ca esti asteptat cu bratele deschise si cu masa pusa. Oricat de grea ti-ar fi ziua, totul se schimba cand simti mirosul bunatatilor din bucatarie, pregatite cu drag pentru tine. Delikat e gustul bucuriei de a fi impreuna. Daca iubesti gustul acrisor si aroma verdeturilor, Delikat Bors Verdeturi e noul tau ingredient preferat. Ca tu sa ai tot ce-ti trebuie la indemana, selectam cele mai bune cereale si verdeturi, le uscam natural si le mixam in proportii ideale. E atat de usor sa pui Delikat Bors Verdeturi in orice tip de ciorba. Forma sa pudra este foarte versatila si simplu de folosit. Am creat Delikat Bors Verdeturi cu grija si pricepere, asa cum gatesti si tu acasa. Stim ca vrei tot ce-i mai bun pentru ai tai, asa ca si noi alegem cele mai bune ingrediente. Delikat Bors Verdeturi pe baza de tarate de grau, faina de porumb, seminte de telina, patrunjel si leustean te ajuta sa prepari ciorbe consistente, gustoase, condimentate exact asa cum trebuie. Acrisoara exact cat trebuie, cu verdeturi aromate. Asa iese ciorba preparata cu Delikat Bors Verdeturi. Te unge pe suflet si te face sa uiti de griji, acesta-i efectul unei ciorbe gatite asa cum trebuie. Bors de peste, bors de sfecla, ciorba de legume, bors de miel, ciorba de perisoare sau de cartofi, de cum intra pe usa, cei dragi stiu ca ii astepti cu ciorba lor preferata, plina de legume, verdeturi, putin acrisoara si super revigoranta. Fie ca prepari ciorbe cu sau fara carne, cu Delikat Bors Verdeturi ii multumesti pe toti ai tai. Bucura-te de aroma proaspata a verdeturilor si de gustul acrisor obtinut din tarate de grau. Nicio masa fara o ciorba sanatoasa si gustoasa. Plicul Delikat Bors Verdeturi de 65 g. Contine cantitatea ideala pentru 8 litri de ciorba. Adauga o lingura de Delikat Bors Verdeturi la un litru de ciorba, spre sfarsitul prepararii. A se pastra la loc uscat. A se feri de caldura.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteSare, zahar, faina de GRAU, acidifiant (acid citric, acid lactic), tarate de GRAU (5,4%), ulei vegetal de palmier, seminte de TELINA, verdeturi (1%) (in proportii variabile: patrunjel, leustean, marar), regulator de aciditate (lactat de calciu) , praz, faina de porumb (0, 1%), colorant (riboflavina).
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs Kcal199 kcal
Grasimi, Lipide2.9 g
Grasimi, din care acizi grasi saturati2.9 g
Glucide, Carbohidrati30 g
Glucide, din care zaharuri18 g
Proteine3.5 g
Sare44.5 g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare