Se Incarca...
SKU
2431536
Deodorant spray antiperspirant Adidas Fun Sensation 150ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Deodorant spray antiperspirant Adidas Fun Sensation 150ml

Deodorantul Fun Sensation asigura prospetime timp de 24 de ore si a fost special conceput pentru femeile tinere in cautarea distractiei si a parfumului care sa le sustina optimismul si bucuria.
15,29Lei 10,00Lei
66,67Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: A se pulveriza de la o distanta de 15cm de corp. Atentie: recipient sub presiune! A se proteja de actiunea directa a razelor de soare si a nu se expune la temperaturi care depasesc 50°. A nu se gauri sau arunca in foc nici chiar dupa golire. A nu se pulveriza direct in flacara sau materiale incandescente. A se folosi doar in scopul pentru care este destinat. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inhala. Produsul este inflamabil. Produsul contine gaz propulsor usor care nu dauneaza stratudlui de ozon. A se folosi de preferabil inainte de data inscrisa pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare