Se Incarca...
SKU
2479513
Deodorant spray Foot Protect Adidas 150ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Deodorant spray Foot Protect Adidas 150ml

Spray-ul Foot Protect contine agenti activi-perspiranti si anti-fungici care lupta impotriva mirosurilor neplacute si a transpiratiei, oferind prospetime. Creat impreuna cu sportivi profesionisti, produs testat dermatologic.
19,39Lei
129,27Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de folosire: Agitati bine. Tineti flaconul la o distanta de 15 cm de picioare si pulverizati pe pielea curata si uscata. Instructiuni de utilizare: Recipient sub presiune: nu trebuie expus la soare si la temperaturi care depasesc 50°. Nu trebuie gaurit sau introdus in foc, chiar si dupa utilizarea completa. A se pastra departe de orice flacara sau sursa de scantei. Fumatul interzis. Nu se pulverizeaza spre o flacara deschisa sau un material incandescent. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se inspira aerosolii. Nu pulverizati pe pielea iritata sau pe leziuni. Daca apar eruptii cutanate se intrerupe folosirea produsului. Evitati contactul cu ochii si nu inhalati continutul. Nu folositi produsul pentru igiena intima. A se utiliza numai conform instructiunilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare