Se Incarca...
SKU
2680990
Departe de casa este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Departe de casa

Cum arata razboiul vazut prin ochii unui copil? Mai ales prin ochii unui copil care nu are incotro si i se alatura, intrand in armata?
44,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Ishmael Beah spune povestea devastatoare a razboiului civil din Sierra Leone din ipostaza unui baiat de doisprezece ani care pierde totul, prins intr-o lupta apriga pentru supravietuire. In timp ce incearca cu disperare sa scape de rebelii care i-au atacat satul, Ishmael accepta sa se inroleze, pornind apoi intr-o crunta actiune de urmarire a acestora, in care singura alinare sunt drogurile si armele. Aceasta carte-marturie, de o sinceritate zdrobitoare, prezinta lungul drum al dezumanizarii parcurs de copiii-soldati, pe care moartea ii pandeste pretutindeni si pentru care posibilitatea salvarii si a reabilitarii vine adesea mult prea tarziu. O poveste devastatoare si sincera despre cum reuseste un copil sa supravietuiasca dupa ce i-a fost furata inocenta. Un jurnal de razboi care te va obseda mult timp dupa ce l-ai terminat de citit. Seattle Post-Intelligencer. In mod cert, cel mai citit autor african de literatura contemporana.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare