Se Incarca...
SKU
2650091
Departe de Chicago - Richard Peck este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Departe de Chicago - Richard Peck

Bunica Dowdel intruchipeaza nu numai inima unui mic oras, ci si caracterul unei ere apuse... O carte remarcabila si frumoasa
34,30Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Orice activitati ai avea cu bunica ta, stai numai sa o cunosti pe doamna Dowdel, bunica lui Mary Alice si a lui Joe. E curajoasa, e mereu de partea dreptatii si lupta pentru prietenii ei. Ii duce pe copii intr-o multime de misiuni pentru a-i ajuta pe cei in nevoie. E adevarat ca intre timp mai fura barci, santajeaza un serif si isi pune nepotii sa se deghizeze in fantome ca sa sperie niste oraseni ingusti la minte. E plina de viata si face ca orice vacanta petrecuta departe de Chicago sa fie de neuitat. Publicata in anul 2019; Editie: Cartonata; Editura: Grupul Editorial Art; Format: 210 x 150 x 18 mm; Numar pagini: 168; ISBN: 978-606-7884-86-9.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare