Se Incarca...
SKU
2681719
Domestos Ocean servetele umede igienizante 60 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Domestos Ocean servetele umede igienizante 60 bucati

Datorita ambalajului sau resigilabil, il putem lua cu usurinta cu noi oriunde si oferim servicii bune in locuri publice, de exemplu: manerul usii, telefonul, tabla de toaleta etc. a sterge. Ofera curatenie igienica pe suprafetele curatate.
34,50Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Rupeti sigiliul si desfaceti ambalajul prin desprinderea autocolantului pana Ia jumatate, apoi scoateti un servetel. Stergeti suprafetele cu servetelul pentru a indeparta murdaria si a igieniza suprafetele. Nu este nevoie sa clatiti. Asigurati-va ca pachetul este resigilat dupa utilizare pentru a evita uscarea servetelelor. Servetelele pentru curatare igienizante se pot utiliza pe suprafete si obiecte lavabile din baie si bucatarie. Nu este nevoie sa uscati, cu exceptia suprafetelor care vin in contact direct cu produsele alimentare. Nu folositi pe marmura, piatra si lemn pictat. Precautii: Nu aruncati in toaleta. Nu folositi in alt stop decat cel pentru care este destinat produsul. Pentru utilizarea pe suprafete vopsite sau noi/neobisnuite testati mai intai pe o zona ascunsa. Nu folositi pentru igiena personala. Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti energic cu apa din abundenta. Persoanele care au pielea sensibila sau cu leziuni trebuie sa evite contactul prelungit cu produsul. Nu necesita conditii speciale de depozitare. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare