Se Incarca...
SKU
2329809
Dove Fresh Touch gel dus 750 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dove Fresh Touch gel dus 750 ml

In cautarea remediului pentru pielea uscata, incepe cu un produs de curatare care hraneste pielea. Hidrateaza-ti si protejeaza-ti pielea impotriva deshidratarii cu gelul de dus nutritiv Dove.
39,69Lei 29,00Lei
38,67Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Parfumul proaspat de castravete si ceai verde iti revitalizeaza simturile. O textura usoara si hranitoare si o formula inovatoare care hidrateaza pielea in mod eficient. Hraneste pielea in profunzime. Formula blanda si delicata are grija de pielea ta. Cu agenti de hidratare ce se regasesc in mod natural in piele. Gelul de dus nutritiv Dove Refreshing Cucumber and Green Tea, un gel de dus hranitor cu un parfum discret si proaspat de castravete si ceai verde iti invaluie pielea in catifelare si prospetime. Acest gel de dus hidratant combina agentii delicati de curatare cu nutrientii proprii pielii pentru a-ti lasa pielea mai fina si mai catifelata. Cu gelul de dus nutritiv Dove Refreshing Cucumber and Green Tea, toate acestea vin la pachet cu un parfum proaspat, pentru a-ti revitaliza simturile si a te ajuta sa-ti incepi ziua in forta. Nu trebuie decat sa-ti pui in palma sau pe un burete de baie o cantitate generoasa de gel de dus si sa te bucuri de spuma bogata si de mirosul proaspat, inainte de a clati.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare