Se Incarca...
SKU
2318563
Dr. Oetker Glazura Duo cu gust de ciocolata neagra si alba 100g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Dr. Oetker Glazura Duo cu gust de ciocolata neagra si alba 100g

Glazura duo cu gust de ciocolata neagra si ciocolata alba este ideala pentru decorarea torturilor, prajiturilor sau orice alt desert.
6,95Lei
69,50Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de preparare- Baia de apa: 1. Se pune plicul cu glazura in apa fierbinte, dar nu clocotita (aproximativ 75°) pentru 5 minute, pana se inmoaie glazura. 2. Se scoate plicul din apa, se pune pe un prosop si se preseaza putin intre degete. Se taie plicul intr-un colt. 3. Se toarna glazura peste prajitura rece. Glazura nefolosita din plic poate fi depozitata in frigider timp de 14 zile. Cuptor cu microunde: 1.Se pune plicul in cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Glazura este gata cand ia forma lichida. Daca este nevoie, se mai tine inca un minut. Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteGlazura cu gust de ciocolata alba 50%: (zahar, ulei vegetal nehidrogenat din palmier si shea, lapte praf degresat, unt de cacao, emulsifiant lecitina din floarea soarelui, aroma vanilina); glazura cu gust de ciocolata neagra 50%: (zahar, ulei vegetal nehidrogenat din palmier si shea, cacao cu continut redus de grasime, emulsifiant lecitina din floarea soarelui). Poate contine urme de alune.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ2502Kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal601Kcal
Grasimi, Lipide43.0g
Grasimi, din care acizi grasi saturati26.5g
Glucide, Carbohidrati51.0g
Glucide, din care zaharuri50.5g
Proteine2.6g
Sare0.05g
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare