Se Incarca...
SKU
2626346
Duminica la pranz: Retete care aduc familia impreuna - Laura Laurentiu este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Duminica la pranz: Retete care aduc familia impreuna - Laura Laurentiu

Cea mai asteptata carte de bucate a anului 2018.
69,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

De aproape zece ani, Laura Laurentiu ofera inspiratie gurmanzilor din Romania. Autoare a unui proiect culinar online demarat la inceputul lui 2009, sub numele Cuina Banateana, Laura Laurentiu continua si in prezent sa scrie pe retetecalamama.ro si pe lauralaurentiu.ro. Acest proiect a fost inceput din pura pasiune si din dorinta de a promova bucataria specifica zonei in care traieste autoarea, Banatul, dar a continuat cu inlaturarea limitelor impuse de conceptul initial, in ideea de a oferi unui numar din ce in ce mai mare de cititori retete cat mai diverse si simplu de pus in practica. De ani buni, blogul Laurei Laurentiu este unul dintre cele mai citite din online-ul romanesc si in jurul lui s-au dezvoltat comunitati foarte mari si foarte active in social media. Din dorinta de a creste din punct de vedere profesional si de a impartasi publicului sau fidel informatii si tehnici corecte, Laura Laurentiu a devenit bucatar profesionist. In continuare, prin activitatea ei, autoarea isi propune sa risipeasca miturile din farfurie si sa creasca un segment de public informat si pretentios, atat in online, cat si in restaurante. Produs publicat in 2018 de Curtea Veche. Data aparitiei: noiembrie 2018. Format: 235 x 190. Tip coperta: cartonata. Numar pagini: 320. ISBN: 978-606-440-139-7.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare