Se Incarca...
SKU
2705673
Elmex Sensitive Apa de gura pentru dinti sensibili 400 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Elmex Sensitive Apa de gura pentru dinti sensibili 400 ml

Dintii sensibili pot provoca durere. De aceea, ar trebui sa utilizati apa de gura Elmex Sensitive pentru dinti sensibili.
25,50Lei 17,80Lei
44,50Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Studii clinice arata ca utilizarea acestei ape de gura ofera protectie anticarie mai eficace decat doar periajul dintilor. Contine amino-fluorura, care creeaza un strat protector pentru protectie aditionala pentru dintii foarte sensibili. Utilizati apa de gura pentru dinti sensibili timp de 30 de secunde pentru a va asigura ca a ajuns in intreaga cavitate orala. Mod de utilizare: Clatiti cu 10 ml de apa de gura. Clatiti bine timp de 30 de secunde si apoi scuipati. Nu inghititi. Utilizati apa de gura de doua ori pe zi, dimineata si seara. Clatiti capacul dupa fiecare utilizare. Nu lasati la indemana copiilor. A nu se utiliza de catre copiii sub 7 ani.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare