Se Incarca...
SKU
2676714
Enigma lui Negru Voda 330ml nrb 1x12 este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Enigma lui Negru Voda 330ml nrb 1x12

Esti enigmatic, intunecat si invaluit in mister? Bineinteles ca nu. insa berea noastra, da. Are un gust pronuntat de malt caramelizat si prajit cu arome fine de ciocolata si cafea.
7,89Lei
23,91Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

intunecata, puternica si corpolenta ca enigma domnului Negru. Cum e si cu ce merge? La vaz este negru opac, iar cand dai s-o savurezi esti invaluit de o mireasma de malt caramel si malt prajit, cu nuante de cafea. E dulce cu cereale caramelizate si prajite si note de de cafea si paine prajita. Se potriveste la fix cu fructe de mare, steak de vita si deserturi cu ciocolata. si daca vrei s-asculti de sfatul nostru, iti recomandam s-o servesti la o temperatura de 7 -10 grade Celsius. A se feri de temperaturi inalte si inghet.
Specificatie
InfoInformatiile din aceasta pagina se pot modifica, de aceea, te rugam sa citesti lista de ingrediente prezenta pe eticheta ambalajului.
IngredienteApa, 4 tipuri de malt din ORZ (Pale, Munich, Caramel si Black) si hamei Magnum.
Specificatie
Valoare energetica pe 100g produs KJ257 kj
Valoare energetica pe 100g produs Kcal61 kcal
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare