Se Incarca...
SKU
2718222
Fairy Platinum Plus Deep Clean Detergent pentru masina de spalat vase 13 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fairy Platinum Plus Deep Clean Detergent pentru masina de spalat vase 13 bucati

Cu actiune rapida de spalare (eficient la cicluri scurte, ca toate variantele Fairy Platinum Plus). Curata pana la 99% din reziduurile alimentare vizibile si invizibile, datorita tehnologiei de curatare in profunzime.
48,49Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Sistemul integrat de prespalare te scapa de procesul de preclatire, pentru a economisi apa. Eficient in ciclul eco. Capsulele cu dizolvare rapida functioneaza bine in cicluri scurte. Recomandat de producatorii globali de ma?ini de spalat vase. Contine sare si agent de clatire a vaselor, protejand in acelasi timp sticla si argintul. Capsulele pentru masina de spalat vase Fairy Platinum Plus ofera o cura?are ca noua, precum si cea mai buna cura?are Fairy, ajutand chiar si la eliminarea aspectului lipsit de stralucire acumulat de alungul timpului, pentru a reda stralucirea originala a vaselor. Fairy Platinum Plus are un sistem integrat de prespalare, care te scapa de procesul de preclatire. Cu Fairy Platinum Plus, nu este nevoie de preclatire, pentru a te ajuta sa economisesti apa ?i sa fii mai prietenos cu mediul. Fairy combina detergentul lichid cu cel pudra intr-o singura capsula puternica. Invelisul sau ultra solubil se dizolva repede, astfel incat incepe curatarea rapid pentru a-si face treaba. Si sunt atat de usor de folosit. Nu este nevoie de despachetare, aseaza-le doar in dozatorul de detergent al masinii de spalat vase.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok