Se Incarca...
SKU
2636675
Fangirl - Rainbow Rowell este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fangirl - Rainbow Rowell

Toata lumea este fan al lui Simon Snow, dar Cath si Wren sunt cele mai infocate admiratoare ale lui, scriind propriile povesti despre magicianul adolescent.
34,99Lei 32,30Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Fac asta cu pasiune, incercand sa se ascunda de problemele lor in universul fictiunii, unde totul este posibil. Desi gemene, cele doua fete sunt cum nu se poate mai diferite. Parasite de mama si crescute de un tata in cautarea echilibrului sufletesc, ele trebuie totusi sa infrunte viata reala. Care le va desparti pentru un timp. Dar care le va invata cat de frumoasa poate fi studentia. Si cat de mare este puterea iubirii. Iar Cath va descoperi ce inseamna sa devina scriitoare in toata puterea cuvantului. Publicata in decembrie 2016 de Editura Arthur; Numar pagini: 528; Dimensiuni 145 x 210 mm; ISBN 9786068811178.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare