Se Incarca...
SKU
2603257
Fantomele din Hanul Pungasilor este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fantomele din Hanul Pungasilor

Milo, copilul adoptat al administratorilor unui han frecventat de contrabandisti, asteapta cu nerabdare bucuria aceea speciala care se instaleaza inaintea sarbatorilor de iarna.
44,99Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Dar nu e deloc zapada, si e greu sa intri in atmosfera vacantei de iarna atunci cand tot ce ai la indemana e o amarata de chiciura. Apoi mai e si solitarul musafir de la hanul parintilor sai, un student la Arte care pare hotarat sa nu plece de la han pana nu deseneaza absolut toate vitraliile. Milo nu isi doreste decat o vacanta de iarna la fel ca cea de anul trecut, cand casa lor era plina de musafiri secretosi si mistere neasteptate. Nu exista insa nicio sansa ca toate lucrurile acelea sa se intample din nou. Dar chiar atunci se aude soneria. Kate Milford a scris mai multe romane devenite bestselleruri New York Times, printre care Misterul din hanul pungasilor aparut, in traducere, la Editura Corint Junior.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare