Se Incarca...
SKU
2641785
Finish Classic Power detergent atomat de vase pudra 2.5 kg este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Finish Classic Power detergent atomat de vase pudra 2.5 kg

Detergentul Finish sub forma de pudra ofera vaselor o curatare in profunzime, avand si actiune de pre-inmuiere, totul cu un parfum proaspat de lamaie!
54,09Lei 35,00Lei
14,00Lei / Kg
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Instructiuni de utilizare: Indepartati resturile alimentare. Umpleti sertarul cu detergent pana la semnul indicat, conform instructiunilor producatorului masinii de spalat vase. Doza recomandata este de 40ml (aproximativ 45g). Pentru vase foarte murdare, folositi 45ml (aproximativ 49g). Folositi mai mult detergent pentru vase extrem de murdare. Folositi mai putin detergent pentru incarcare mai mica a masinii. Utilizati Finish Sare si Solutie de clatire. Atentie: Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului. Purtati echipament de protectie a ochilor. In caz de contact cu ochii, clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: consultati medicul. A nu se ingera. In caz de ingerare, solicitati sfatul medicului. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare

Buna,

Ai fost invitat de prietenul tau pe noul site cora. AI PRIMIT 10% REDUCERE la prima ta comanda online lansata pe noul site cora.

ATENTIE! trebuie sa folosesti link-ul de recomandare primit de la prietenul tau pentru a beneficia de reducere la prima ta comanda! Spor la cumparaturi!

ok