Se Incarca...
SKU
2539652
Fino pungi pentru copt 25 x 38 cm 8 bucati este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Fino pungi pentru copt 25 x 38 cm 8 bucati

Punga pentru copt Fino te ajuta sa pregatesti carne, peste si legume sau chiar sa coaceti prajituri. Te ajuta sa prepari sanatos, cu un continut caloric scazut, deoarece nu necesita folosirea de grasimi alimentare.
6,87Lei 6,35Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Permit prepararea mancarurilor cu pastrarea sucurilor proprii, a aromelor, vitaminelor si substantelor nutritive. Sunt foarte usor de folosit si va pastreaza cuptorul, cuptorul cu microunde si vasele pentru gatit curate. Inainte de a inchide punga, turnati inauntru putina apa, supa sau vin. Preparatele vor fi mult mai suculente si mai gustoase. Deschideti punga inainte de terminarea procesului de coacere si carnea va fi mai crocanta. Punga nu trebuie sa atinga peretii cuptorului. Nu este potrivita pentru gratar, barbecue si temperaturi de peste 220 grade Celsius. A nu se lasa la indemana copiilor. Pericol de sufocare.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare