Se Incarca...
SKU
2634774
Frosch Bio solutie anti-calcar universala cu otet 1 l este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Frosch Bio solutie anti-calcar universala cu otet 1 l

Detergentul universal pe baza de otet de la Frosch este recomandat in special pentru curatarea bailor, deoarece dizolva fara nicio problema calcarul, urmele de sapun si murdaria depusa pe obiectele sanitare.
11,59Lei 10,00Lei
10,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Arma secreta din compozitia acestui produs este otetul, un ajutor pretios in orice gospodarie. Proprietati: eficient impotriva calcarului; ofera o stralucire de durata in bucatarie, baie si in jurul casei. Aceasta formula cu otet indeparteaza calcarul, petele de apa si reziduurile de sapun. Indeparteaza in mod eficient murdaria, grasimea si mirosurile neplacute. In cazul murdariei persistente, aplicati nediluat, lasati sa actioneze si clatiti. Sfat: O dozare corecta economiseste costurile si reduce impactul produsului asupra mediului. Atentie: Nu lasati Ia indemana copiilor. A nu se folosi pe suprafete sensibile, care pot fi atacate de acizi, cum ar fi marmura, mozaicul si emailul (cazi). A se incerca intai pe o suprafata mica, neexpusa. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj. Produs in Germania.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare