Se Incarca...
SKU
2690235
Garnier Ambre Solaire BB FPS50 crema antipoluare acid hialuronic 50 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Garnier Ambre Solaire BB FPS50 crema antipoluare acid hialuronic 50 ml

Conceputa pentru fata si zona delicata din jurul ochilor, este o crema de protectie solara pentru utilizare zilnica, ce se absoarbe rapid in piele. Formula este imbogatita cu acid hialuronic, hidrateaza si lasa un finisaj mat pe ten.
Evaluare:
100% of 100
(5.0)
48,79Lei 43,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Mod de utilizare: Expunerea excesiva la soare este periculoasa. Nu va expuneti la soare pentru un timp indelungat, chiar daca ati folosit un produs cu protectie solara, deoarece nu ofera protectie 100%. Reaplicati frecvent o cantitate generoasa pentru a mentine protectia, in special dupa inot, transpiratie sau utilizarea prosopului. Nu expuneti bebelusii si copiii mici la soare. Agitati inainte de utilizare. Evitati zona ochilor. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare