Se Incarca...
SKU
2722380

Garnier Ambre Solaire Spray pentru copii Eco-Protectie Nemo cu SPF50 150 ml

Protectie foarte ridicata UVA + UVB. Foarte rezistent la apa si la nisip. Pompa cu mecanism inchidere-deschidere. Formula cu 90% baza biodegradabila.
Disponibil doar in magazin
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Cu mai multa grija pentru viata marina. Ambalaj realizat cu plastic reciclat. Expunerea excesiva la soare este periculoasa. Feriti bebelusii si copiii mici de contactul direct cu razele soarelui. Nu ramaneti un timp indelungat la soare, chiar daca utilizati un produs pentru protectie solara deoarece acesta nu asigura 100% protectie. Aplicati produsul pentru protectie solara inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent si generos pentru a mentine protectia, mai ales dupa inot, transpiratie sau dupa ce va uscati pielea cu prosopul. Nu pulverizati direct pe fata, ci pulverizati mai intai pe maini si aplicati astfel. Evitati zona ochilor, in caz de contact cu ochii, clatiti imediat cu apa din abundenta.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare