Se Incarca...
SKU
2670908
Garnier Skin Naturals Masca servetel nutritie intensa si reparare 28 g este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Garnier Skin Naturals Masca servetel nutritie intensa si reparare 28 g

Masca servetel imbogatita cu acid hialuronic si lapte de migdale ofera nutritie intensa si iluminare tenului uscat.
13,39Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Rasfatati-va tenul uscat si tern cu prima masca servetel de la Garnier saturata cu un serum cu textura lejera de lapte ce hraneste si ilumineaza tenul uscat in 15 minute. Dupa 15 minute: tenul este hranit, zonele uscate sunt diminuate. Dupa 1 saptamana tenul este reparat si fortificat. Test consumatori- 83 femei - dupa 1 aplicare. Test consumatori - 83 femei - dupa 3 aplicari pe saptamana. Fara ingredinete de origine animala. Infuzat cu 28 ml serum. Utilizare: Desfaceti masca. Aplicati delicat pe tenul curat. Potriviti masca pe conturul fetei. Lasati sa actioneze 15 minute. Indepartati masca. Masati excesul de produs, folositi-l pe zona gatului sau indepartati-l cu ajutorul unei dischete demachiante. Complementar, pentru ingrijirea zilnica a tenului uscat, puteti utiliza Apa Micelara cu textura lejera de lapte. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare