Se Incarca...
SKU
2629635
Gerocossen masca revitalizanta de fata acid hialuronic 30 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gerocossen masca revitalizanta de fata acid hialuronic 30 ml

Formula sa pe baza de acid hialuronic si argila roz de Aquitania curata fara sa usuce pielea, elimina celulele moarte de la suprafata epidermei si revitalizeaza pielea.
24,59Lei 16,00Lei
16,00Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Acidul hialuronic hidrateaza in profunzime, iar argila roz, bogata in minerale si oligo-elemente, este ideala pentru regenerarea celulara si intinerirea pielii. Dupa utilizare, pielea ramane fina, neteda si hidratata. Utilizare: Se aplica pe fata in strat subtire, evitand zona ochilor si a buzelor si se lasa sa actioneze 10-15 minute. Se indeparteaza prin masaj circular, apoi cu o discheta demachianta imbibata in apa micelara se sterge fata pana ce aceasta ramane curata. Se utilizeaza de 1-2 ori pe saptamana. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare