Se Incarca...
SKU
2637598
Gerovital Men Spuma de ras Sensitive 200 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gerovital Men Spuma de ras Sensitive 200 ml

Spuma de ras cu o formula delicata, fara alcool, a fost special creata pentru pielea sensibila si usor iritabila, asigurand un barbierit usor, reconfortabil si o parfumare discret si placuta.
18,90Lei
94,50Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Utilizare: Agitati bine usor, reconfortant si o parfumare. Pericol: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. A se pastra departe de surse de caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari si alte surse de aprindere. Nu fuma in preajma produsului. Nu pulveriza deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. Nu perfora sau arde, chiar si dupa utilizare. A se proteja de lumina solara. Nu expune la temperaturi care depasesc 50 grade Celsiu. Goleste recipientul inainte de reciclare. A se folosi exclusiv pentru scopul mentionat. A nu se pulveriza in ochi. A nu se aplica pe pielea iritata sau cu leziuni. A nu se lasa la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare