Se Incarca...
SKU
2658527
Gilette Menthol spuma de ras 300 ml este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gilette Menthol spuma de ras 300 ml

Pregateste-te de barbierit cu spuma de ras Gillette! Astfel vei obtine un barbierit fin si iti vei proteja pielea de iritatii si disconfort.
11,43Lei 7,81Lei
26,03Lei / l
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Atentie: Aerosol extrem de inflamabil. Recipient sub presiune: poate exploda daca este incalzit. Nu perforati sau ardeti, chiar si dupa utilizare. A se pastra departe de surse de caldura/scantei/flacari deschise/suprafete incinse. Fumatul interzis. Nu pulverizati deasupra unei flacari deschise sau unei alte surse de aprindere. A se proteja de lumina solara. Nu expuneti la temperaturi care depasesc 50 grade Celsius. A nu se lasa la indemana copiilor. Agitati bine inainte de fiecare utilizare. Nu se va utiliza intr-un spatiu inchis. Nu se aplica pe pielea iritata sau ranita. A se utiliza, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare