Se Incarca...
SKU
2612114
Gillette Mach3 Start aparat de ras + 3 rezerve este disponibil pentru cumparare numai in trepte de 1

Gillette Mach3 Start aparat de ras + 3 rezerve

Aparatul de rasi Gillette Mach3 Start asigura un barbierit precis oferind o senzatie mai placuta decat un aparat de ras de unica folosinta. Gillette Mach3 Start aparat de ras + 3 rezerve.
48,90Lei
Buc
Arata locatia produsului in magazinul fizic

Produsele sunt comercializate in ambalajul original al producatorului, iar imaginile acestora sunt cu titlu de prezentare. In unele cazuri, produsele livrate pot prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate. Producatorii pot opera modificari fara sa fim avizati in prealabil.

Aparatul de ras pentru barbati Gillette Mach3 Start asigura un barbierit precis, fara inrosirea pielii, oferind o senzatie mai placuta decat un aparat de ras de unica folosinta chiar si dupa al zecelea barbierit (comparativ cu aparatul de ras de unica folosinta Gillette BlueII Plus). Aparatul de ras Gillette Mach3 Start prezinta un maner Aqua-Grip pentru control complet, chiar si in mediu umed, lame DuraComfort pentru o senzatie confortabila de lunga durata, benzi cu gel ce ajuta la protejarea pielii impotriva rosetii si Pivot de ajustare a presiunii pentru un barbierit mai usor. A nu se lasa la indemana copiilor.
Recenzii ale produselor
Trebuie sa te autentifi pentru a putea evalua un produs

Produse similare